Windmolen

Dienst

Havengeld

Havengeld betalen? Met Connect4Shore regel je dit met één druk op de knop. Schrijf je vooraf gratis in en ervaar het gemak van al je maritieme transacties op één factuur.

App

App

 1. Download

  Download de Connect4Shore app in de App- of Google Play Store. Nog geen account? Schrijf je hier in.

 2. Meer aan

  Meer je schip aan.

 3. Start

  Open de app en selecteer de juiste locatie of voer handmatig het zonenummer van het havengebied in.* Kies ‘start’ om je ligactie te starten. Het tarief wordt bepaald op basis van de geregistreerde schipgegevens.

 4. Stop

  Vertrek je weer? Open opnieuw de app en kies ‘stop’ om de ligactie te stoppen. Deze wordt automatisch naar de geschiedenis verplaatst. Je betaalt achteraf via de maandelijkse factuur.

 5. Vaar weg

  Je kunt je ligplaats verlaten.

  *Check onze tarievenpagina voor de juiste zone

Klantpagina

Klantpagina

 1. Log in

  Log via je webbrowser in bij Connect4Shore. Nog geen account? Schrijf je hier in.

 2. Meer aan

  Meer je schip aan.

 3. Start

  Voer handmatig het zonenummer van het havengebied in.* Kies ‘start’ en de ligactie is gestart. Het tarief wordt bepaald op basis van de geregistreerde schipgegevens.

 4. Stop

  Vertrek je weer? Open opnieuw je browser en kies ‘stop’ om je ligactie te stoppen. Deze wordt automatisch naar de geschiedenis verplaatst. Je betaalt achteraf via de maandelijkse factuur.

 5. Vaar weg

  Je kunt nu je ligplaats verlaten.

  *Check onze tarievenpagina voor de juiste zone. Meld je een vrachtschip aan? Geef na het invoeren van de zone ook de huidige tonnage op.

Bellen

Bellen